Copernicusstraat 11, 6003 DE Weert, The Netherlands
+31 (0) 495 623 586

Satoshis Collar

<strong><span style=”color: #3bafda;”>Satoshis Collar</span></strong>

Een volledig functionerend, en visueel prachtig uitzendbureau voor blockchain devs.

Voor een Japans bedrijf dat op zoek was naar een site die het mogelijk maakt om talent in te huren voor blockchain projecten hebben we WordPress geïnstalleerd,de hele lay-out gemaakt, het logo en alle afbeeldingen verzorgd.

Simpel gezegd was dit een WordPress + theme installatie ( theme wordt alleen als core gebruikt, de hele unieke lay-out is door ons gemaakt op aanwijzing van hele duidelijke  specificaties van de klant), de SEO gedaan en een aantal plug-ins geïnstalleerd.

De plug-ins die we gebruikt hebben zijn : WP Jobmanager, Newsletter, Wordfence, Google Sitemaps, Loco translate en Ultimate SEO.

Vanwege de gangbare issues die altijd optreden bij het maken van een project als dit hebben we uiteraard ook nog wat codeer aanpassingen moeten maken om alle geïnstalleerde zaken tot een uniform uitziend en werkend geheel te krijgen.

Dit was vooral een interessant project omdat de site in het Engels opgezet is en daarna naar het Japans vertaald moest worden.

De site wordt gehost op onze Noobie servers in Frankrijk

<strong><span style=”color: #3bafda;”>Client</span></strong> : Descartes Search LLC

<strong><span style=”color: #3bafda;”>Website</span></strong> : <a href=”http://satoshiscollar.jp” target=”_blank”>SatoshisCollar</a>

<a href=”https://helke.nl/NL/wp-content/uploads/2015/11/16112015.png”><img class=”alignnone wp-image-308 size-full” src=”https://helke.nl/NL/wp-content/uploads/2015/11/16112015.png” alt=”” width=”520″ height=”80″ /></a>

Leave a comment

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.