Copernicusstraat 11, 6003 DE Weert, The Netherlands
+31 (0) 495 623 586

Noobie.io

Noobio.io

Voor Noobie.io hebben wij het volledige all-in-one pakket gedaan. OpenCart geïnstalleerd en zwaar gemodificeerd. Een mass-import module gecodeerd en geïmplementeerd naar wensen van de klant. Alle content verzorgd en in beheer en al het grafische werk gedaan. Noobie.io runt op een van onze supersnelle servers.

Wij hebben ook alle SEO en back-links verzorgd en de Alexa rank binnen 2 maanden naar een behoorlijke hoogte gebracht. Na zeer uitgebreide tests is Noobie.io op 9 februari 2015 live gegaan.

Noobie.io mogen wij onze showcase noemen. Deze e-commerce portal draait op een zwaar gemodificeerd OpenCart systeem. Wij hebben de software geïnstalleerd en aangepast, alle graphics en content gemaakt, backlinks en SEO gedaan en de SSL geinstalleerd .De site draait op een, door ons beheerde, dedicated razendsnelle, DDOS veilige, server.

Noobie.io is door ons zo gemodificeerd dat alleen crypto-currency als betaalmiddel gebruikt kunnen worden en in de back-end hebben wij een mass-import module gecodeerd.

Binnen 2 maanden hebben we de Alexa rank van 23 miljoen naar 1.8 miljoen gekregen met een daily unique bezoekers aantal van rond de 150-200 en rond de 400 pageviews per dag.

Noobie_webservices_showcase

Header

De Noobie.io banner “made by” Noobie Webservices

Noobie_webservices_showcase_small_logo

Logo

Het door ons gemaakte logo voor Noobie.io.

Noobie_webservices_showcase_small_SSL

SSL

Uiteraard mocht de SSL niet ontbreken. Rank A!

 

Klant : Noobie Payments Limited

Website : Noobie.io

Leave a comment

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.